• Ελληνικά
 • English
 • Español
 • Italiano
 • Deutsch
 • Român
 • Français
 • Türk
 • Pусский
 • Shqiptar
 • العربية
Επικοινωνία Medimall
 
 

 
 • 100% GARANCI
  PËR KTHIMIN E PARAVE TE FERTILITETI IN VITRO

 • Egg Donation
  Everything you need to know

 • Surrogacy
  Text here about Surrogacy

 • IVF Success Rates
  Our centre provides extensive surrogacy-related consultancy services

SHËRBIMET MJEKËSORE IVF - QENDRA DIAGNOSTIKE - MEDIMALL

 

 

 

Mirë se vini në medimall.

Wish email tuaj shfletuar qendër moderne shkenca krijuar për ju, për t'ju përgjigjur kërkesave tuaja për kujdesin mjekësor të përgjegjshme dhe të reja.

Në medimall do të gjeni shërbime të integruara mjekësore në fushat e IVF (IVF) dhe në fushën e diagnostifikimit, për të gjitha nevojat e kujdesit parësor.

Parimet që rregullojnë funksionimin e medimall është e thjeshtë dhe e panegociueshme:

 • Zgjedhja e rreptë të stafit mjekësor dhe shkencor në përputhje me standardet tona kryesorë të cilësisë ndërkombëtare
 • Udhëheqja absolute në pajisjet tona
 • Shërbim personal, me përgjegjësi dhe ndjeshmëri
 • Integriteti organizative dhe administrative
 • Rinovimi i vazhdueshëm i shërbimeve tona, kështu që ne të shikojnë çdo ADVANCE reja mjekësore
 • Etika në politikën tonë të çmimeve

Ju faleminderit për vizitën portalin tonë në internet dhe të shpresojmë që të gëzojnë shërbime mjekësore që ju meritoni.

Në emër të Bordit të Medimall.