Ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες τεχνιτής γονιμοποίησης - Διαγνωστικό κέντρο Medimall - Η ζωή στα καλύτερα χέρια!
 • Ελληνικά
 • English
 • Español
 • Italiano
 • Deutsch
 • Român
 • Français
 • Türk
 • Pусский
 • Shqiptar
 • العربية
Επικοινωνία Medimall
 
 

Εγγραφή newsletter Medimall

Περιήγηση στο κέντρο εξωσωματικής Medimall

Εμπειρίες γυναικών για την εξωσωματική γονιμοποίηση

Ενημέρωση για την εξωσωματική γονιμοποίηση (video)

Συνεργασίες

 

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: «Γιατί δεν μένω έγκυος; Τι θα κάνω για να μείνω;»

Ο Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, ειδικός στην εξωσωματική γονιμοποίηση, κ. Γιώργος Ξυδιάς σας προσκαλεί την Κυριακή 8/3/2015 και ώρα 11:00πμ στο κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης Medimall στην ενημερωτική συγκέντρωση με θέμα: «Γιατί δεν μένω έγκυος. Τι θα κάνω για να μείνω».

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014
ΜΗΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ESTEE LAUDER

ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Ο Οκτώβριος έχει θεσπισθεί διεθνώς ως μήνας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Σε όλο τον κόσμο διοργανώνονται εκατοντάδες ημερίδες, σεμινάρια, εκδηλώσεις, εκστρατείες με στόχο την ευαισθητοποίηση των γυναικών σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο διαδεδομένος καρκίνος σήμερα, και μια από τις πιο συχνές αιτίες θανάτου λόγω καρκίνου στις γυναίκες.

Η ESTEE LAUDER Companies και η Evelyn Lauder ξεκίνησε το 1991 καθιερώνοντας τη ροζ κορδέλα ως το σύμβολο αφύπνισης για τον καρκίνο του μαστού και από τότε πρωτοστατεί στην ενημέρωση κατά του καρκίνου του μαστού σε όλο τον κόσμο. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

Φέτος με το μήνυμα της καμπάνιας είναι ακόμα πιο δυνατό:
Ας νικήσουμε τον καρκίνο του μαστού. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Κάνοντας πράξη το μήνυμα της καμπάνιας ότι η Estee Lauder σε συνεργασία με το Διαγνωστικό Κέντρο Medimall πρόκειται να διαθέσουν στις ακροάτριες του σταθμού μας δωρεάν μαστογραφίες.

Οι μαστογραφίες θα διενεργηθούν σε ψηφιακό μαστογράφο τελευταίας γενιάς που διαθέτει το Διαγνωστικό Κέντρο Medimall, με στόχο την καλύτερη δυνατή διάγνωση και την λιγότερη ταλαιπωρία για τις εξεταζόμενες. Ο ψηφιακός μαστογράφος εκπέμπει τουλάχιστον  30% - 40 % λιγότερη ακτινοβολία σε σχέση με τους κλασσικούς μαστογράφους και προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια εικόνας, καλύτερη απεικόνιση και αποθήκευση της εικόνας για μελλοντική σύγκριση.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ακροάτρια να είναι άνω των 38 ετών και να έχει παρέλθει ο απαιτούμενος χρόνος (1 χρόνος) από ενδεχόμενη προηγούμενη μαστογραφία. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να έχει παραπεμπτικό από τον ιατρό της.

Όσες ακροάτριες ενδιαφέρονται μπορούν να τηλεφωνήσουν στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού.

 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2014

 

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η 6 η εκδήλωση για την κοπή της πίτας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Medimall κ. Γιώργος Ξυδιάς, στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε το προσωπικό και τους συνεργάτες που παρευρέθηκαν και ανέφερε ότι την χρονιά που μας πέρασε το Medimall ανταποκρίθηκε επαρκώς στις απαιτήσεις της δύσκολης περιόδου που διανύουμε και κατάφερε να διατηρήσει μία διακεκριμένη θέση στον κλάδο της υγείας. Τίποτα, όμως, δεν μας χαρίστηκε και η επίτευξη των στόχων μας ήταν αποτέλεσμα σκληρής και ομαδικής δουλειάς.

Το Τμήμα της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης μας χάρισε υψηλά ποσοστά επιτυχίας προσδίδοντας αξιοπιστία στο έργο μας ενώ παράλληλα η συντονισμένη λειτουργία των διαγνωστικών τμημάτων του κέντρου μας, καθιέρωσε το Medimall, ως κέντρο υψηλών προδιαγραφών υγείας, άξιο εμπιστοσύνης.

Εν συνεχεία ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με ασφαλιστική εταιρεία “INTERAMERICAN” που προσφέρει ως δώρο την ασφάλιση όλου του προσωπικού με ομαδικό συμβόλαιο.

H εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση του φλουριού της πίτας.
Η φετινή τυχερή είναι η κ. Κασιδιάρη Κατερίνα από την γραμματεία που κέρδισε το ποσό των 300€.

 

 

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΣΤΟ MEDIMALL

Το Medimall ανανεώνεται και αποκτά ένα καινούργιο τμήμα Οστεοπόρωσης προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες αλλά και στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες για όλους μας.

Το τμήμα Οστεοπόρωσης από την 1η Νοεμβρίου 2012 θα διευθύνεται από τον Δρ Αχιλλέα Γεωργιάδη, ρευματολόγο και ειδικό στον τομέα της Οστεοπόρωσης, ο οποίος θα εξετάζει κάθε Τρίτη 12.00-14.00, όσους ασθενείς χρειάζονται θεραπευτική αντιμετώπιση.

Τις υπόλοιπες ημέρες, πρωϊ και απόγευμα, το τμήμα θα εκτελεί μετρήσεις οστικής πυκνότητας με το μηχάνημα Hologic DEXA, πάντα σε δύο περιοχές του σκελετού, την ΟΜΣΣ και το αριστερό Ισχίο, σύμφωνα με τα διεθνή πρώτυπα.
Η απάντηση θα λαμβάνεται άμεσα προς αποφυγή ταλαιπωρίας του ασθενούς αφού ελεχθεί από τον διευθυντή του τμήματος.

Από οικονομικής πλευράς, προσαρμόσαμε τις τιμές μας στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και κατορθώσαμε να γίνουμε το φθηνότερο κέντρο οστεοπόρωσης στην Αττική.

Ετσι μια μέτρηση οστικής πυκνότητας σε 2 περιοχές (ΟΜΣΣ και Αρ. Ισχίο) στοιχίζει πλέον μόνο 70 Ευρώ.
Εάν η ασθενής επιθυμεί να εξετασθεί για να λάβει θεραπεία τότε το κόστος της κλινικής εξέτασης οστεοπόρωσης στοιχίζει μόνο 50 ευρώ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 20/3/2012

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εθελοντών Ιατρείου Κοινωνικής ΑποστολήςΤην πρώτη του συνάντηση πραγματοποίησε χθες 19/3/2012 στα γραφεία του ΙΣΑ, το μεγάλο δίκτυο των 200 εθελοντών γιατρών και των 38 εθελοντών πολιτών που στελεχώνουν το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του ΙΣΑ από την 1η Φεβρουαρίου 2012, δημιουργήθηκε από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για να περιθάλψει όλους τους ανασφάλιστους πολίτες της Αθήνας, ενήλικες και παιδιά. Στον 1,5 μήνα λειτουργίας του, έχουν εξετασθεί 430 ασθενείς, οι περισσότεροι από 3-4 γιατρούς εθελοντές διαφορετικών ειδικοτήτων.

Το Ιατρείο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, με γιατρούς μέλη του ΙΣΑ 24 διαφορετικών ειδικοτήτων και εξυπηρετεί την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων πολιτών στα πλαίσια της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Επίσης, ένα τεράστιο δίκτυο ελευθεροεπαγγελματιών βιοπαθολόγων του ΙΣΑ καλύπτουν εθελοντικά τις ανάγκες των ασθενών σε εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ στα πλαίσια του Ιατρείου έχει αναπτυχθεί ένα μεγάλο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης με την υποστήριξη του ΣΦΕΕ και πολλών φαρμακευτικών εταιρειών, του ΚΕΕΛΠΝΟ, της Μαιευτικής –Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Κυτταρολογικού Εργαστηρίου του Αρεταίειου Νοσοκομείου, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής, το Συνεταιρισμό Βιοπαθολόγων MEDISYN, τα Κέντρα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης GENESIS και MEDIMALL , το ακτινολογικό Κέντρο IATROPOLIS, το Οφθαλμολογικό κέντρο OMMA, του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Φυσικοθεραπευτών και της Πανελλήνιας Ένωσης Εργαστηριούχων Φυσιοθεραπευτών και πολλών άλλων φορέων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την καθημερινή διαχείριση των περιστατικών του Ιατρείου. Ιδιαίτερη είναι η προσπάθεια της διοίκησης του ΙΣΑ και του δικτύου εθελοντών για τη φροντίδα ασθενών, που χρήζουν ανάγκης δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας νοσοκομειακής φροντίδας και που λόγω έλλειψης χρημάτων, αδυνατούν να πληρώσουν τη νοσηλεία που απαιτείται. Πρόκειται για δυνητικά απειλητικά για τη ζωή προβλήματα υγείας, για τα οποία ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει ενημερώσει γραπτώς την πολιτική ηγεσία του ΥΥΚΑ και προσωπικά τον Υπουργό, ώστε να λάβει θέση για την άμεση επίλυση της ιατρικής περίθαλψης αυτών των ασθενών, πριν είναι πολύ αργά για την ίδια τους τη ζωή.

Κατά τη συνάντηση παρευρέθησαν, εκτός από τον Πρόεδρο του ΙΣΑ, κο Γιώργο Πατούλη, ο Γενικός Διευθυντής του Ιατρείου, κος Σωτήρης Δρίτσας, μέλος ΔΣ ΙΣΑ και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, κος Φώτης Πατσουράκος, Ταμίας ΙΣΑ.

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

 

 

ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ

Από το Διαιτολογικό Τμήμα υπάρχει πλέον η δυνατότητα της εξέτασης τεστ δυσανεξίας.

Περισσότερα για την τροφική δυσανεξία

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Την άμεση ανταπόκριση τους στην πρόσκληση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στη συνεργασία του με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, εξέφρασαν ιατροί συνεργάτες του Medimall, για συμμετοχή στο Εθελοντικό Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, λειτουργεί με ιατρούς εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες σε οικονομικά ασθενείς ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις δύσκολες συγκυρίες που περνάει η χώρα μας.

Οι κ.κ. Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι, Γιώργος Ξυδιάς και Γεώργιος Γάλλος ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους υπόλοιπους ιατρούς εθελοντές, προκειμένου να υποστηρίξουν τους συμπολίτες μας που είναι αποκλεισμένοι από ιατρικές υπηρεσίες και χρειάζονται ιατρική βοήθεια.

 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2012

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας.

Στην λιτή εκδήλωση παρευρέθησαν συνεργάτες ιατροί καθώς και το προσωπικό του medimall.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Medimall κ. Γιώργος Ξυδιάς, στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε το προσωπικό για την καλή λειτουργία των υπηρεσιών του κέντρου την χρονιά που μας πέρασε αλλά και για τη συνέχιση της καλής λειτουργίας και την νέα χρονιά.

Επίσης ευχαρίστησε τους ιατρούς συνεργάτες του κέντρου που στα 4 χρόνια λειτουργίας του το στήριξαν και συνεχίζουν να το στηρίζουν, κάνοντας το Medimall, να παραμένει σταθερό στην επίτευξη των στόχων με επιτυχία και να είναι ένα από τα κορυφαία κέντρα στον κλάδο της υγείας.

Εν συνεχεία ακολούθησε παρουσίαση της πένας Gonal - F της εταιρείας merck Serono.

H εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση του φλουριού της πίτας.

Η φετινή τυχερή είναι η κ. Τσαβού Ελένη από το συνεργείο καθαρισμού.

 

 

8 / 12 / 2011 - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ
Ο Διατροφολόγος του medimall Νικόλαος Γιατράς δίνει συμβουλές για να μην πάρετε ούτε ένα κιλό στη διάρκεια των εορτών!

Δείτε το βίντεο εδώ.