Ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες τεχνιτής γονιμοποίησης - Διαγνωστικό κέντρο Medimall - Η ζωή στα καλύτερα χέρια!
 • Ελληνικά
 • English
 • Español
 • Italiano
 • Deutsch
 • Român
 • Français
 • Türk
 • Pусский
 • Shqiptar
 • العربية
Επικοινωνία Medimall
 
 

Εγγραφή newsletter Medimall

Περιήγηση στο κέντρο εξωσωματικής Medimall

Εμπειρίες γυναικών για την εξωσωματική γονιμοποίηση

Ενημέρωση για την εξωσωματική γονιμοποίηση (video)

Συνεργασίες

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Προσφορά Μη Επεμβατικού Πακέτου Clarigo™ NIPT έως 31/12/2016

Clarigo™ NIPT 450 €

ΠΑΚΕΤΟ Clarigo™ NIPT + ΥΠΕΡΗΧ/MA ΕΓΚΥΜΟΝΟΣ ΜΗΤΡΑΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ + PAPΡ A: 550 €

Στις γυναίκες που θα κάνουν το πακέτο Clarigo™ NIPT επιπλέον έκπτωση 10% στα υπερηχογραφήματα εμβρυομητρικής Ιατρικής (Β- Επιπέδου, Doopler- Βιοφυσικό Προφίλ).

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ

Για την Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου και μέχρι τις 31 Μαρτίου το Medimall προσφέρει:

1. Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας 2 περιοχές (ΟΜΣΣ και Αρ. Ισχίο)& Κλινική εξέταση οστεοπόρωσης (Αξιολόγηση & Θεραπεία) 85 €

2. Διαιτολογική κλινική επίσκεψη (περιλαμβάνει ιστορικό, ζύγισμα, πρόγραμμα διατροφής για 1 εβδομάδα, Λιπομέτρηση ΒΗΑ) 40 €
Γαι να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε με το τηλ: 210 7711600.

 

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014
ΜΗΝΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ESTEE LAUDER

ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Ο Οκτώβριος έχει θεσπισθεί διεθνώς ως μήνας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Σε όλο τον κόσμο διοργανώνονται εκατοντάδες ημερίδες, σεμινάρια, εκδηλώσεις, εκστρατείες με στόχο την ευαισθητοποίηση των γυναικών σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο διαδεδομένος καρκίνος σήμερα, και μια από τις πιο συχνές αιτίες θανάτου λόγω καρκίνου στις γυναίκες.

Η ESTEE LAUDER Companies και η Evelyn Lauder ξεκίνησε το 1991 καθιερώνοντας τη ροζ κορδέλα ως το σύμβολο αφύπνισης για τον καρκίνο του μαστού και από τότε πρωτοστατεί στην ενημέρωση κατά του καρκίνου του μαστού σε όλο τον κόσμο. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

Φέτος με το μήνυμα της καμπάνιας είναι ακόμα πιο δυνατό:
Ας νικήσουμε τον καρκίνο του μαστού. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Κάνοντας πράξη το μήνυμα της καμπάνιας ότι η Estee Lauder σε συνεργασία με το Διαγνωστικό Κέντρο Medimall πρόκειται να διαθέσουν στις ακροάτριες του σταθμού μας δωρεάν μαστογραφίες.

Οι μαστογραφίες θα διενεργηθούν σε ψηφιακό μαστογράφο τελευταίας γενιάς που διαθέτει το Διαγνωστικό Κέντρο Medimall, με στόχο την καλύτερη δυνατή διάγνωση και την λιγότερη ταλαιπωρία για τις εξεταζόμενες. Ο ψηφιακός μαστογράφος εκπέμπει τουλάχιστον  30% - 40 % λιγότερη ακτινοβολία σε σχέση με τους κλασσικούς μαστογράφους και προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια εικόνας, καλύτερη απεικόνιση και αποθήκευση της εικόνας για μελλοντική σύγκριση.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ακροάτρια να είναι άνω των 38 ετών και να έχει παρέλθει ο απαιτούμενος χρόνος (1 χρόνος) από ενδεχόμενη προηγούμενη μαστογραφία. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να έχει παραπεμπτικό από τον ιατρό της.

Όσες ακροάτριες ενδιαφέρονται μπορούν να τηλεφωνήσουν στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού.

 

Το medimall συνεργάζεται επιτυχημένα με πολλές επιχειρήσεις, εταιρίες, αθλητικά σωματεία και άλλους οργανισμούς, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας. Έτσι, προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες και εξετάσεις προληπτικού ή τακτικού ελέγχου, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της κάθε ομάδας. Με γνώμονα το υψηλό επίπεδο ποιότητας, αξιοπιστίας και εξυπηρέτησης του medimall αλλά και τη δυνατότητα παροχής προνομιακών όρων, η συνεργασίες με το κέντρο μας ανεβάζουν την ιατρική μέριμνα των συμβεβλημένων συνεργατών προς τα μέλη τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία για επιπλέον παροχές και εκπτώσεις.