Ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες τεχνιτής γονιμοποίησης - Διαγνωστικό κέντρο Medimall - Η ζωή στα καλύτερα χέρια!
 • Ελληνικά
 • English
 • Español
 • Italiano
 • Deutsch
 • Român
 • Français
 • Türk
 • Pусский
 • Shqiptar
 • العربية
Επικοινωνία Medimall
 
 

Εγγραφή newsletter Medimall

Περιήγηση στο κέντρο εξωσωματικής Medimall

Εμπειρίες γυναικών για την εξωσωματική γονιμοποίηση

Ενημέρωση για την εξωσωματική γονιμοποίηση (video)

Συνεργασίες

 

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ

Στο medimall φροντίζουμε για την επιτυχία της εξωσωματικής γονιμοποίησης από κάθε άποψη. Εκτός από την ιατρική υπεροχή, την τεχνολογική αξιοπιστία και τη διαγνωστική ακρίβεια, παρέχουμε και εξειδικευμένη ψυχολογική υποστήριξη στα ζευγάρια που βρίσκονται σε πρόγραμμα απόκτησης παιδιού με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Εξωσωματική και ψυχολογική υποστήριξηΓνωρίζοντας ότι η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης μπορεί να δημιουργήσει στους υποψήφιους γονείς άγχος, αγωνία, κούραση, φόβο ή άλλα συναισθήματα, τα οποία, ίσως, δεν μπορούν να διαχειριστούν μόνοι, έχουμε κοντά μας μία έμπειρη ομάδα ειδικών ψυχολόγων, πρόθυμων να ενισχύσουν ψυχικά την προσπάθειά τους.
Οι γυναίκες, κυρίως, έχουν αρκετή συναισθηματική φόρτιση στα διάφορα στάδια της εξωσωματικής. Αυτός είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για την επιτυχή έκβαση του όλου εγχειρήματος. Ακόμα, η ένταση αυτή μπορεί να μεταφερθεί στη σχέση του ζευγαριού, πράγμα που δυσχεραίνει περισσότερο τα πράγματα.

Σήμερα, ο αγχώδης τρόπος ζωής, η έμφαση στην επαγγελματική δράση, η ολοένα και μεγαλύτερη απομόνωση από τη ζεστή φιλική υποστήριξη, κάνουν τους ανθρώπους να έχουν ελλιπή ψυχικά αποθέματα και ερείσματα. Αναγνωρίζοντας πάνω απ’ όλα τις ανθρώπινες ανάγκες, παρέχουμε στους πελάτες μας σφαιρική επιστημονική παρακολούθηση και στήριξη.

Οι άνθρωποι του Τμήματος Συμβουλευτικής στο medimall έχουν μια λεπτή ανθρώπινη αποστολή και την υπηρετούν με συγκεκριμένες αρχές: σεβασμό στην ευαίσθητη φύση του θέματος, διακριτικότητα, εχεμύθεια, υπομονή και γνώση. Σε αυτές στηρίζεται η σχέση του συμβουλευτικού ψυχολόγου με το ζευγάρι, έτσι ώστε, είτε με ατομικές είτε με ομαδικές συνεδρίες, τα άτομα να είναι σωστά προετοιμασμένα για τις διαδικασίες στις οποίες θα υποβληθούν.

Η έλευση ενός παιδιού στη ζωή ενός ζευγαριού είναι από μόνη της μία κατάσταση που συχνά επιφέρει στρες, προβληματισμό ή ψυχικές μεταπτώσεις. Στο medimall, η κορυφαία ιατρική επιστήμη συνδυάζει τις υπηρεσίες της με αυτές της ψυχικής υγείας, εξασφαλίζοντας τις ιδανικότερες συνθήκες υποδοχής του νέου μέλους στην οικογένεια. Η ίδια η πράξη από τα ζευγάρια που ακολούθησαν τις συνεδρίες με τους ψυχολόγους μας, έχει αποδείξει την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών μας, θωρακίζοντας ψυχικά τους υποψήφιους γονείς, προσφέροντάς τους πολύτιμη γνώση για την επερχόμενη εμπειρία της μητρότητας και πατρότητας και, κυρίως, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα των ιατρικών υπηρεσιών μας.