Ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες τεχνιτής γονιμοποίησης - Διαγνωστικό κέντρο Medimall - Η ζωή στα καλύτερα χέρια!
 • Ελληνικά
 • English
 • Español
 • Italiano
 • Deutsch
 • Român
 • Français
 • Türk
 • Pусский
 • Shqiptar
 • العربية
Επικοινωνία Medimall
 
 

Εγγραφή newsletter Medimall

Περιήγηση στο κέντρο εξωσωματικής Medimall

Εμπειρίες γυναικών για την εξωσωματική γονιμοποίηση

Ενημέρωση για την εξωσωματική γονιμοποίηση (video)

Συνεργασίες

 

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ MEDIMALL

"Έκανα μία επιτυχημένη προσπάθεια με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο και έμεινα έγκυος με την πρώτη φορά!"

- Ευγενία Ζίσω

 

 

 

"Στην πρώτη μου προσπάθεια με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο απέκτησα 2 υγιέστατα αγοράκια. Ακόμα και σήμερα που τα σφίγγω στην αγκαλιά μου, δεν το πιστεύω ότι είναι δικά μου!"

- Λαμπρινή Ζίσω

 

 

 

"Έκανα 20 Εξωσωματικές. Μετά απο κάποια χρόνια προσπαθειών, κατέληξα στο Medimall και θα το συνιστούσα σε όλες τις γυναίκες"

- Μαρία Χωρού

 

 

 

"Μετά απο 2 αποτυχημένες προσπάθεις εξωσωματικής που έκανα, μία φίλη μου σύστησε το Medimall όπου με την πρώτη προσπάθεια είχαμε επιτυχία!"

- Ελένη Σεϊταρίδου

 

 

 

"Πριν από 30 μέρες αποκτήσαμε 2 πανέμορφα και υγιέστατα αγοράκια με εξωσωματική. Ευχαριστώ το Medimall, τους γιατρούς και όλη την ομάδα που μας έδωσαν αυτή τη χαρά!"

- Τζένη Ντάγαρη

 

 

 

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και ευχαριστημένη με το προσωπικό του Medimall. Τώρα είμαι 6 μηνών έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση, έχω ένα κοριτσάκι και ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος"

- Φωτεινή Διακολιού

 

 

 

"Είμαι στον 9 μήνα εγκυμοσύνης μου. Για όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας, συστήνω ανεπιφύλακτα το κέντρο Medimall"

- Ελπίδα Ευσταθίου

 

 

 

"Η όλη διαδικασία της εξωσωματικής και κυρίως η ανρθωπιά του γιατρού και του κέντρου που ήταν πολύ κοντά μας, ήταν αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση!"

- Ιουλία Ρώπα & Οικογένεια

 

 

 

"Είχα μία εξωμήτρια κύηση και παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή μου. Τελικά καταλήξαμε στο Medimall και έμεινα έγκυος με την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής."

- Κωνσταντίνα Σουφλή

 

 

 

"Το περιβάλλον στο οποίο θα μπει μια γυναίκα, παίζει μεγάλο ρόλο και μέσα σε όλη τη διαδικασία της εξωσωματικής πρέπει να υπάρχει ένας ωραίος μέρος. Στο Medimall όλα ήταν τέλεια!"

- Maria Anastasopoulou

 

 

 

"Έκανα την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής & ήταν πετυχημένη 42 μου χρόνια! Έφερα στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με το Medimall & θα το συνιστούσα σε όλες τις γυναίκες!"

- Φρόσω Τσαρτσάλη

 

 

 

"Είδαμε στην τηλεόραση ότι στην Ελλάδα την εξωσωματική την κάνουν εύκολα και σωστά. Η Ελλάδα είναι γνωστή για τα αποτελέσματά της στην εξωσωματική γονιμοποίηση και τη διαφορά στο κόστος."

- Karen & Dimitri Giotie, US Citizens

 

 

 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ