ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

/ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ 2017-07-27T10:58:18+00:00

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Στη Medimall IVF Clinic είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο θέμα της διπλής κοινωνικής μας ευθύνης: στην ευθύνη να παρέχουμε ποιοτικές ιατρικές και επιστημονικές υπηρεσίες και στη δέσμευση να υπηρετούμε την κοινωνία. Πιστεύουμε ότι είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε το κορυφαίο επιστημονικό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού μας και ταυτόχρονα γνωρίζουμε τις κοινωνικές διαστάσεις της ιατρικής περίθαλψης, προσπαθώντας να δώσουμε πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη σε άτομα που ενδέχεται να μην είναι σε θέση να την αντέξουν οικονομικά.

Βοηθώντας τους συμπολίτες μας

  • Προσφέρουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και τις υπηρεσίες μας σε επιστημονικές συναντήσεις που διοργανώνονται από δήμους και κοινωνικές ομάδες, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού σε θέματα υγείας. Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, προσφέρουμε μεγάλο αριθμό δωρεάν ιατρικών εξετάσεων σε πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, καθώς και σε πολύτεκνες οικογένειες.
  • Σε συνεργασία με την ενορία και τα σχολεία της περιοχής μας, προσφέρουμε δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε ενήλικες και παιδιά που προέρχονται από άπορες οικογένειες.
  • Κάθε χρόνο αντλούμε χρήματα για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών των οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, υπό την ευθύνη και την εποπτεία των δημοτικής αρχών και άλλων επίσημων οργανισμών.
  • Συμβάλλουμε στην ιερή επιθυμία για υγιή παιδιά με δωρεάν θεραπείες IVF σε γυναίκες που δεν είχαν την ευκαιρία να μας συναντήσουν νωρίτερα και έχουν ταλαιπωρηθεί από επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες.
  • Είμαστε κοντά και πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες μέσω των υπηρεσιών μας και χωρίς καμία διάκριση στη μεταχείριση.