ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ

/ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ 2017-10-06T13:39:05+00:00

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ

Η τιμολόγηση των υπηρεσιών μας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να σας παρέχει την πιο προσιτή πρόταση για την υγειονομική σας περίθαλψη και τη συνιστώμενη θεραπεία υπογονιμότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έχουμε δημιουργήσει ειδικά πακέτα εξετάσεων για τους ελέγχους της υγείας αλλά και της γονιμότητάς σας, καθώς και ό,τι περιλαμβάνει κάθε κύκλος θεραπείας υπογονιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών ελέγχων και των αιματολογικών εξετάσεων, της νάρκωσης κατά τη συλλογή των ωαρίων, την εν συνεχεία συλλογή των ωαρίων και τις διαδικασίες εμβρυομεταφοράς. Όλα τα υπόλοιπα, όπως τα φάρμακα και οι πιο ενδελεχείς εργαστηριακοί έλεγχοι, θα πρέπει να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ατόμου προκειμένου να βελτιωθούν σημαντικά οι πιθανότητες να αποκτήσει μωρό.

Στη Medimall IVF Clinic, η αξιόπιστη προσέγγιση που επικεντρώνεται στους ασθενείς μας, σημαίνει ότι όλες οι τιμές μας παρουσιάζονται με κάθε λεπτομέρεια για να έχετε πλήρη κατανόηση της κάθε δαπάνης πριν από την έναρξη της θεραπείας σας και χωρίς καμία κρυφή χρέωση. Θα σας παρέχουμε μια αναλυτική κατάσταση των δαπανών προτού ξεκινήσετε οποιαδήποτε θεραπεία, έτσι ώστε από την αρχή να γνωρίζετε τι είναι πιθανό να πληρώσετε. Διαθέτουμε επιλογές για ασθενείς χωρίς ασφαλιστική κάλυψη για να μπορούν να κάνουν εξετάσεις, θεραπείες και διακανονισμούς σε ειδικά, πιο προσιτά οικονομικά πακέτα και επιπλέον προσφέρουμε την εγγύηση 100% επιστροφής χρημάτων μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης και δωρεάς ωαρίων. Αυτά τα προγράμματα επιστροφής χρημάτων, είναι η ιδανική επιλογή για τα ζευγάρια που επιθυμούν να υποβληθούν σε εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά εξακολουθούν να ανησυχούν ότι σε περίπτωση αποτυχίας δεν θα μπορέσουν να αντέξουν οικονομικά την προσπάθεια να αποκτήσουν παιδί. Είμαστε στη διάθεσή σας και είναι χαρά μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με το κόστος, τους τρόπους πληρωμής και τα προγράμματα επιστροφής χρημάτων.

Στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε ότι η δαπάνη κάθε θεραπείας υπογονιμότητας δεν θα επηρεάσει τις αποφάσεις που την αφορούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ