Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΔΩ!

Γιατί στη Μedimall IVF Clinic ;

 • Η Ελλάδα είναι ένας διεθνής προορισμός γονιμότητας και ένας από τους φιλικότερους στον κόσμο ως προς την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, την εξωσωματική γονιμοποίηση με δωρεά δωρεά ωαρίων, σπέρματος και εμβρύων, την παρένθετη μητρότητα αλλά καθώς και την προγενετική εμφυτευτική διάγνωση (PGD).
 • Στη Medimall IVF Clinic εδώ και δώδεκα χρόνια έχουμε καταγράψει περισσότερες από 7000 γεννήσεις υγιών παιδιών στον τομέα της αναπαραγωγικής ιατρικής.
 • Τα ποσοστά επιτυχίας μας είναι πολύ υψηλά: 50% στην κλασική IVF και 73%, με δωρεά ωαρίων και δωρεά εμβρύων από την πρώτη κιόλας προσπάθεια. Στο Medimall IVF Clinic, 9 στα 10 ζευγάρια κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα μετά από μόλις 3 προσπάθειες. Τα αποτελέσματα δίνονται στην «EAIYA», την Εθνική Αρχή της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.
 • Προσφέρουμε εξατομικευμένες διαγνώσεις και θεραπείες, που ταιριάζουν στις προσωπικές ανάγκες του κάθε ασθενούς, μια που για εμάς κάθε ασθενής είναι μοναδικός. Ο στόχος μας δεν είναι μόνο να εκπληρώσουμε την επιθυμία σας να αποκτήσετε ένα υγιές παιδί, αλλά παράλληλα σας προσφέρουμε ένα ταξίδι χωρίς άγχος με την προσωπική μας στήριξη και συμπαράσταση.
 •  Όλες οι υπηρεσίες μας έχουν εγγυημένη ποιότητα, όπως οι ISO 9001 και EN 15224: 2012. Η Medimall IVF Clinic βρίσκεται στον επίσημο κατάλογο μονάδων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και κρυοσυντήρησης γενετικού υλικού, σύμφωνα με την «EAIYA», την Εθνική Αρχή της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Η «EAIYA», είναι ο εθνικός φορέας που εισάγει και ελέγχει το επιστημονικό, νομικό και ηθικό πλαίσιο, με το οποίο όλες οι  λειτουργούν οι κλινικές γονιμότητας στην Ελλάδα. Η Medimall IVF Clinic – όπως άλλωστε και όλες οι αδειοδοτημένες κλινικές- παρέχουν αξιόπιστες υπηρεσίες και ταυτόχρονα νεργούμε σύμφωνα με τον Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR, Κανονισμός 2016/679 της Ε.Ε.).
 • Προσφέρουμε στους ασθενείς μας την επιλογή να έρθουν στην κλινική μία φορά, μέσω της απλής διαδικασίας «Medimall 1-2-3»:

Τα βήματα είναι απλά:

1. Συμπληρώνετε και μας στέλνετε μας τη ηλεκτρονική φόρμα του ειδικού ερωτηματολογίου μας, έτσι ώστε να έχουμε μια σαφή εικόνα του ιατρικού προφίλ σας.

2. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email και ανάλογα με την περίπτωση, θα σας καθοδηγήσουμε για όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις.

3. Μέσα σε 3 μόλις ημέρες θα έχετε μια δωρεάν συμβουλευτική ενημέρωση, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς και την ανάλογη προτεινόμενη θεραπεία. Την επόμενη φορά θα λάβετε τη θεραπεία – πρωτόκολλο που θα πρέπει να ακολουθήσετε και τη συνταγή με τη φαρμακευτική σας αγωγή.

 • Το προσωπικό της Medimall IVF Clinic είναι εξειδικευμένο και καλωσορίζει περισσότερα από 900 ζευγάρια και γυναίκες κάθε χρόνο απ’όλο τον κόσμο. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς γονιμότητας, εμβρυολόγους, μαιευτήρες, γυναικολόγους και μαίες, οι οποίοι και σας εξασφαλίζουν την καλύτερη εξατομικευμένη θεραπεία.
 • Οι συντονιστές μας είναι προσβάσιμοι 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω τηλεφώνου, email, whatsapp ή skype και μιλούν ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά, ρουμάνικα, ρωσικά και τουρκικά.
 • Το κόστος της συμβουλευτικής ενημέρωσης περιλαμβάνεται πάντα σε όλες τις υπηρεσίες μας και δεν θα έρθετε ποτέ αντιμέτωποι με κρυφές χρεώσεις.
 • Στα προγράμματα εξωσωματικής γονιμοποίησης συμπεριλαμβάνονται το κόστος αναισθησίας – στην περίπτωση ωοληψίας στην κλασική IVF – και το ηλεκτροκαρδιογράφημα καθώς επίσης και το σπερμοδιάγραμμα για το δείγμα του σπέρματος που θα χρησιμοποιηθεί.
 • Στα προγράμματα της δωρεάς ωαρίων και εμβρύων, συμπεριλαμβάνονται στην τιμή εκτός από τις δαπάνες για τις απαραίτητες εξετάσεις, η φαρμακευτική τους αγωγή και όλα τα έξοδα που αφορούν στη λήψη ωαρίων.
 • Έχουμε 100% εγγυημένα προγράμματα επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας. Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας μας επιτρέπουν να εφαρμόσουμε τα προγράμματα αυτά:

1. Πρόγραμμα IVF / ICSI, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας, για γυναίκες έως 38 ετών

2. Πρόγραμμα IVF / ICSI με δωρεά ωαρίων ή εμβρύων με εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας, για γυναίκες έως 50 ετών

 • Η Τράπεζα Γενετικού Υλικού της Medimall IVF Clinic έχει πιστοποιηθεί από την Ε.Α.Υ.Υ.Α. και τo Ελληνικό Υπουργείο Υγείας.
 • Η άδεια μας Νο 334 / 09-05-2017, μας επιτρέπει να επιλέξουμε δότες με τον πλησιέστερο φαινότυπο σε ασθενείς που χρειάζονται δωρεά. Χωρίς λίστα αναμονής, η δότρια/δότης σας θα επιλεγεί από έναν κατάλογο περίπου 160 ατόμων, σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ιατρικού και γενετικού ελέγχου. Επιπλέον, εφαρμόζουμε την Οδηγία 2015/565 της Επιτροπής για τη δομή του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Κώδικα (SEC) για τους ανθρώπινους ιστούς και κύτταρα.
 • Τα ωάρια που λαμβάνονται από μία δότρια χρησιμοποιούνται μόνο σε μία λήπτρια. Μπορούμε να εγγυηθούμε τουλάχιστον 8 ωάρια και 2 καλής ποιότητας έμβρυα (βαθμός Α) σε κάθε ωοληψία, χάρη στους συμπληρωματικούς ελέγχους γονιμότητας που κάνουμε σε όλες μας τις δότριες.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ MEDIMALL

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε με ενδιαφέροντα άρθρα, αλλά και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην Υγεία και τη Γονιμότητα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ

PREGNANCY
PROBABILITY App By Medimall

Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Medimall IVF Clinic, οι ενδιαφερόμενες μπορούν μέσω του Pregnancy Probability App να μάθουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης μέσω όλων των πιθανών τρόπων (Sex, IUI, Natural Cycle IVF, IVF) αναφέροντας την ηλικία τους και τον δείκτη AMH (Anti Mullerian Hormone).

Google Play: 1,89€

App store: 1,99€